Onlinekurser

ONLINEKURSER

Vi håller även kurser online för er som bor långt bort eller av andra anledningar hellre går kurs online.

Stoppsignal Online

Har du svårt att få din hund att stanna när du ropar?


En stoppsignal kan vara livsavgörande och är något som alla har stor nytta av att lära sin hund både i vardagen och om man arbetar/tävlar med sin hund. 


På den här onlinekursen går vi igenom hur man på ett roligt och positivt sätt lär hunden att stanna på signal oavsett störningar. Vi går igenom allt från början så inga förkunskaper krävs och kursen passar både unga valpar och vuxna hundar. 

Kursen består av 6 lektioner och ni får en ny lektion varannan vecka så ni har gott om tid att träna mellan gångerna. Varje lektion innehåller teori samt praktiska övningar. Vi använder oss bara av belöningsbaserade metoder. Kursen är online i en privat facebookgrupp och ni har tillgång till materialet i 3 månader efter kursens slut. 

Ni kan ställa hur många frågor ni vill och lägga upp filmklipp som är max 2 min långa per film. 

Kursen startar 8 Mars 

Pris: 1500kr för deltagare med EN hund. 

Markeringar Online

Älskar ni nosarbete men har svårt att få till tydliga och säkra markeringa? 


Det spelar ingen roll hur duktig sök- eller spårhund man har om den inte kan markera gömmorna klart o tydligt. Ni får själva bestämma vad ni vill ha för markering (sitt, ligg, stå, nosfrys, skall, stirra eller något helt annat). Denna kursen passar även spårhundar, har man en jakthund kanske man vill att den ska markera ev blod eller päls i spåret. Eller brukshunden som ska markera/apportera in pinnarna. Man kanske har en kantarellhund som gärna äter upp svamparna själv? Grunderna är de samma oavsett vad hunden ska markera och hur den ska markera så målet bestämmer ni själva. 


 Vi går igenom allt från början så inga förkunskaper krävs och kursen passar både unga valpar och vuxna hundar. 

Obs! Vi kommer inte gå igenom hur man lär hunden att spåra eller söka på denna kursen. 

Kursen består av 6 lektioner och ni får en ny lektion varje vecka så ni har tid att träna mellan gångerna. Varje lektion innehåller teori samt praktiska övningar. Vi använder oss bara av belöningsbaserade metoder. Kursen är online i en privat facebookgrupp och ni har tillgång till materialet i 3 månader efter kursens slut. 

Ni kan ställa hur många frågor ni vill och lägga upp filmklipp som är max 2 min långa per film. 

Kursen startar 25 April 

Pris: 1500kr för deltagare med EN hund. 

Anmälningsformulär