Om Oss

Jag som driver Norra Kedums Hundcenter heter Maria Kvist och jag har haft hund i över 25år och är en riktig hundnörd. I dagsläget har jag 6 hundar, 2 blandraser, 2 Phaléner, en border collie och en jaktlabrador. 2 katter och några höns har jag också. 


Jag är utbildad hunddressör och instruktör i specialsök. Jag är även assistanshundsinstruktör nivå 2 genom sbk och utbildat mig till hundmassör. Jag går regelbundet kurser och utbildningar för att vidareutbilda mig och lära mig ännu mer. 

Dessutom har jag deltagit i flera spännande specialsöksprojekt som kobrunstprojektet i Berlin samt utbildat mina hundar inom bla cancersök, narkotikasök och IDsök. 


Kurserna på hemsidan hålls här hemma på gården strax utanför Lidköping men jag håller även kurser och utbildningar i andra städer. Vill ni att jag ska komma och hålla kurs hos er? Kontakta mig på mariakvist85@gmail.com  


Jag tränar belöningsbaserat på alla mina kurser och utbildningar. Allt mina hundar gör ser jag som feedback till mig hur jag är som ägare/tränare. Lyssnar inte hunden så har vi inte tränat tillräckligt.