Valp&Lydnadskurser

VALP-OCH LYDNADSKURSER

VALPKURS

Start: 17 Mars kl 10.00

Valpkursen riktar sig till er som fått hem en ny familjemedlem och vill få en bra start tillsammans. Det ska vara kul att ha hund och på kursen går vi igenom miljöträning, vardagslydnad som sitt, ligg, inkallning, passivitet, gå fint i koppel. Ni får även testa på specialsök och vi kommer gå igenom friskvård för att förebygga skador när hunden blir äldre. 

Kursen startar Söndag 17 Mars kl 10.00 och hålls varje söndag vid 6 tillfällen.

Pris: 1000kr.

För anmälan, fyll i anmälningsformuläret längst ner på sidan 


STOPPSIGNALKURS

Start: Söndag 17 Mars kl 13.00


Stoppsignal har man väldigt stor nytta av oavsett vad man har för hund. Det finns många tillfällen i vardagen där kanske inkallning inte är det bästa  alternativet (tex om hunden är på andra sidan vägen och det kommer en bil). Arbetande hundar behöver kunna stanna i olika situationer (vallhunden när den vallar, jakthunden när den stött upp en fågel för att nämna 2 exempel). Stopp ingår även i en del tävlingsmoment som i lydnaden tex. Kursen är varje söndag vid 6 tillfällen 

Inga förkunskaper krävs.

För att anmäla till kursen, fyll i anmälningsformuläret nedan. Pris: 1500kr 

VARDAGSLYDNAD

Start: 20 Augusti kl 13.00

Vardagslydnad är en kurs för er som redan gått valpkurs eller liknande. Under den här kursen kommer vi bla fokusera på inkallning, gå fint i kopplet, stoppsignal, självkontroll och friskvård. 

Kursen hålls varje söndag vid 6 tillfällen (obs! Ingen kurs den 27 Augusti) 

Pris: 1500kr .

För anmälan, fyll i anmälningsformuläret längst ner på sidan 


INKALLNINGSKURS

Start: Söndag 28 April kl 13.00


Inkallning är bland det viktigaste vi kan lära vår hund. Under 6 kurstillfällen lägger vi allt fokus på att lära hunden att komma när vi ropar. Inga förkunskaper krävs och det spelar ingen roll om hunden är valp eller vuxen.

Kursen hålls varje söndag vid 6 tillfällen.

Fyll i formuläret nedan för att anmäla till kursen. Pris: 1300kr


Anmälningsformulär